BINE AŢI VENIT PE BLOGUL lui TEODOR DUME

Oare de ce se moare
fără ca timpul să-ți îngăduie
să te cunoști pe tine însuți?
(teodor dume)

13/01/2024

Pentru Poliția locală Oradea nu sunt Avertismente ci doar amezi

În atenția primarului  de Oradea!

Poliția locală Oradea nu știe să dea Avertismente ci  doar să dea cu biciul dintruna, într-un mod nejustificat


O cutie goală mică de margarină  pusă întâmplător de către un trecător într- o pubelă de pe ste C D Gherea,pe 21 dec 2023, a dus , deținătorului pubelei (fără vină), o amendă de 150 lei. În aceeași cauză se mai află încă trei vecini care au fost amendați, tot fără vină și un minim de verificare. Mă întreb: Oare acei polițiști locali sau funcționari constatatori au introdus mâinile până la fundul pubelelor pentru a scormoni gunoiul?

Și iarăși mă tot întreb de ce acești ziși  "polițiști" locali  fac de râs uniforma statului?

Oare numai în Oradea avem "polițiști"  locali fără un minim de cunoștințe în domeniu?

Răspund tot eu. Primăria are nevoie, la început de an 2024, de bani pentru "rotunjirea" bugetul local și atunci și- a trimis "căteii" pe teren, la produs

Vrem un oraș curat și demn de urmat dar nu cu funcționari care ne fac de râs!

ps:

poate colegii corecți și profesioniști din cadrul poliției locale îi va prinde de guler pe "colegii"  lor întrebându-i: ce făcuși colega?

***

Revista Extemporal liric va face o anchetă privind constatarea la fața locului  și a proceselor verbale emise

Și totodată modul de "frăție" între Primăria Oradea, Poliția locală cu firma de salubritate RER care nu este sancționată  pentru reziduurile lăsate lângă pubele după ridicarea acestora. Dar pe poliția locală cine o sancționează pentru că nu face constatări într-un mod profesionist?

***Materialul de față  nu a fost  redactat din răutate sau răzbunare, ci din dorința de a elimina neajunsurile și pe cei care ne fac de râs orașul și instituțiile statului într-un mod nejustificat, și asta din cauza slabei pregătiri profesionale.

Felicitări și mulțumiri celor din cadrul poliției locale  și funcționarilor din cadrul primăriei  Oradea care ne fac cinste prin modul lor de a acționa în temeiul legii și al bunului simț!


t.d ochi de jurnalist

Niciun comentariu: