BINE AŢI VENIT PE BLOGUL lui TEODOR DUME


(cel ce ocoleşte suferinţa moare încet

pentru că nimeni şi nimic nu poate

înlocui atingerea < teodor dume>)

duminică, 21 iulie 2013

teodor dume, vă recomand: Pe cine mai şantajează Băsescu?, de Lucian AVRĂMESCU


Pe cine mai șantajează Băsescu?

    lucian-avramescu   Teroristul Hayssam, răpit, cum ne informează Băsescu, printr-o operațiune ilegală a statului român, n-a fost adus pentru a apreta nevoile justiției de justiție și nici pentru a bandaja orgoliile autorităților ofuscate la pipotă fiindcă l-au ”scăpat” printre degete. L-au făcut scăpat iar nevoia de Hayssam, prea bătrân și prea bolnav pentru a nu da totul pe gură, cum ne spune același Băsescu, face parte dintr-o operațiune a aceluiași arendaș din Deal, amplă și sofisticată, de intimidare de adversari. Domnia lui Băsescu s-a bazat, toată, doar pe așa ceva. Hayssam poate fi sinonim al cuvântului șantaj. Cui arată pisica Băsescu? Multora. Ei trebuie reduși la tăcere, iar sfera ”coabitanților” trebuie extinsă în condițiile în care rezultatele recensământului l-au dat, în baza oricărei legi de pe pământ, afară pe ilegitimul de la Cotroceni. Hayssam a făcut afaceri cu nemiluita în România. A tăiat pădurile Moldovei și le-a vândut țărilor arabe. Nu le-a tăiat ca un hoț de lemne care merge cu toporul în codru și fură un copac. El a uns multe clanțe și a primit semnături și ștampile oficiale. Afacerile sirianului nu sunt doar cu lemn. Sunt multe iar cei care au avut legături cu el și mai mulți. Armata asta e vizată de cel mai mare specialist în domeniu, cu doctorat în șmenuit flota, o pădure de nave care s-a volatilizat, rămânând în urma ei doar niște conturi golite de milioane de dolari, conturi gospodărite de unul Băsescu. Aducerea lui Hayssam nu ține de foame poporului român, nu era marea noastră caznă economică. Hayssam revine pentru a fi ce-a fost – o unealtă cu multiple utilizări în mâna celui mai mare ciorditor de portofele din buzunarul, din ce în ce mai secătuit, al României.

Comentarii

11 comentarii
 • Teodor Dume ·  În topul comentatorilor · Director la Profi CTD Oradea la Club teo dume
  da, este un scenariu prost pentru a distrage atenţia.

  • Doina Bujeniță ·  În topul comentatorilor · Cernavoda
   Atentie la ce se poate ascunde dupa perdeaua numita Hayssam! S-ar putea ca aceasta sa fie doar o diversiune, iar evenimentele importante sa se intample fara a fi observate.

   • Liana Stan ·  ·  În topul comentatorilor · Spiru Haret University
    Daca Omar Hayssam a fost adus in tara poate aflam si noi cine i-a facilitat iesirea in tara. Daca nu ma insel, la putere atunci era PDL-ul, iar Traian Basescu era presedinte si seful CSAT-ului. Daca Hayssam este un terorist, cum a iesit din tara? Deci, Basescu ar cam avea multe explicatii de dat impreuna cu Blaga. Asa se afla, poate, adevarul despre tot. Eu nu prea cred. Basescu loveste in partidul care nu l-a mai dorit, loveste in Blaga. Basescu loveste in stanga si in dreapta. Sa nu se intoarca ca un bumerang toate loviturile lui! Protectie mai poate gasi doar in Republica Moldova!

    • Hamnibal Anteporcas ·  ·  În topul comentatorilor · Şef de birou la Home
     Se pregateste iarasi de scandal pentru a distrage atenţia...?

     • Mihail Tudorache ·  În topul comentatorilor · Academia Militara de Inginerie Navala Sankt Petersburg
      Haissam a fost adus cat se poate de oficial.Presedintele ne dezinformeaza, cum ii este obiceiul.Ne-au aratat chiar sirienii, pe pelicula.Ne intoarcem in timp, atunci cand nu ne mai interesa aspectul, pentru a scormoni musuroiul, nu se stie in ce scopuri, evident subversive.Mambo Siria s-a dezumflat, spune domnul Ciuvica.

      • Cata Cata ·  ·  În topul comentatorilor · Iasi, Romania
       este jenant ca un premier sa dea 3-4 declaratii diferite si sa faca afirmatii ca el stia cu cateva luni inainte si sa ne dam seama ca habar nu avea .tara lui malai crapat

       • Cata Cata ·  ·  În topul comentatorilor · Iasi, Romania
        nu santajeaza pe nimeni a adus un infractor din staful p.s.d-ului.nu basescu trebuie sa dea fumigene ci dl ponta care are un an de activitate la tv si nu la guvern.unde sunt promisiunile din campanie , toate le-a mutat la anul viitor.

        • Doina Taur ·  În topul comentatorilor · USAMVBT TIMISOARA
         Catacombe si tabere de şobolani!.Asta-i tabloul!

         • Constanta Dima ·  În topul comentatorilor
          Va plati vreodata acest suspendat pt toate magariile si hotiile facute ? De ce mai sta cocotat pe tron si mai nou face baitza de multzime prin rural ????????In urban nu cred ca are curaj !

          • Constantinopolialistul Miclos ·  În topul comentatorilor
           Hayssam un "cartof fierbinte" aruncat pe "piata" ce este -poate un semnal ca "cineva","undeva" a decis sa-si "ia mina" de pe sustinerea domnului presedinte demis legal.
           Vorba unui clasic in viata si (inca la putere) vizita lui Crin Antonescu in S.U.A. va "spune ceva"?(poate fi doar o "coincidenta", dar...)
           Apoi exista o "fractura logica" intre ajutorul dat (oare de cine?) la momentul "fugii din Romania" a lui Hayssam si asumarea "operațiuni ilegale"(legalitatea in Romania si independenta justitiei sunt doar asa cum doreste presedintele demis).
           Normal ar fi ca Parlamentul sa ceara EXPLICATI intr-o convocare a unei sedinte extraordinare ale celor doua camere domnului presedinte demis (dar inca la Cotroceni) despre impardonabila afirmatie "operațiune ilegală".
           Ceea ce este evident-pentru mine cel putin-domnul presedinte are o "mare problema" -privitii fata, privitii gesturile aceleasi din prima aparitie publica din ianuarie 2012-si "joaca" ca un "presedinte jucator" la
           CACIALMA atacind si insinuind ca prin "bratul armat" numit justitie unii vor avea "probleme" iar altii nu vor mai putea dormi linistiti(?).
           Frica si panica se pot citii pe fata locatarului de la Cotroceni.

           PS."Operațiune ilegală"o afirmatie care trebuie sa ne dea de gindit caci daca domnul presedinte demis are interes personal poate chiar sa implice Romania intr-un razboi diplomatic sau chiar militar).

          • Ion Hamunga ·  În topul comentatorilor
           Hayssam este 'pisica "pe care o arata basescu la toti cei care se stiu cu musca pe caciula."Teroristul" a facut afaceri cu armament.Oare, cati politicieni au supt la tata lui, ia facut pe multi milionari si miliardari in euro si in dolari.Mai cred ceva, si-a stabiit loc de veci la cimitirul musulman, o sa-l "ajute"si ai lui si ai nostri!

           Niciun comentariu:

           Trimiteți un comentariu