BINE AŢI VENIT PE BLOGUL lui TEODOR DUME


(cel ce ocoleşte suferinţa moare încet

pentru că nimeni şi nimic nu poate

înlocui atingerea < teodor dume>)

duminică, 26 august 2012

teodor dume< POEZIE PENTRU SĂNĂTATE ( Daniel D. Marin)


Poezie pentru sănătate

Am probleme de sănătate. Cea mai gravă dintre ele mi-a pricinuit deja câteva neajunsuri de-a lungul vieţii: o operaţie la piciorul stâng la numai 10 ani, o alta la 22, probleme cu mersul, amorţirea membrelor inferioare, dureri de spate şi alte complicaţii în ultimii ani, mai ales în prezent. Pentru a preveni complicaţiile ulterioare (inclusiv paralizia totală a membrelor inferioare şi agravarea stării de funcţionare a unor organe interne, în special colonul şi rinichii) mi s-a recomandat consultarea unor medici din străinătate şi o operaţie pe coloană (leziuni malformative multiple), tot în străinătate. Costul acestei operaţii este de 50 000 euro. Operaţia este foarte complicată.
Aşadar, m-am hotărât să strâng bani pentru sănătatea mea! Pentru a mă ajuta vă rog să achiziţionaţi oricare din cărţile mele de poezie – ediţie pdf, la preţurile de mai jos:
L-am luat deoparte şi i-am spus (Ed. Brumar, 2009; cartea a câştigat premiul Marin Mincu, în 2010; nu se mai găseşte pe piaţă din 2011) – 15 RON
Aşa cum a fost (Ed. Vinea, 2008; cartea încă se mai găseşte în unele librării, precum şi la târgurile de carte – la standul editurii) – 15 RON
Oră de vârf (Ed. Geea, 2003; cartea a câştigat premiul pentru poezie la Festivalul Naţional Duiliu Zamfirescu, în 2003, şi a fost nominalizată la Premiul Naţional de Poezie Mihai Eminescu – Opera Prima, în 2004; nu se mai găseşte pe piaţă din 2004) – 25 RON
Puteţi comanda oricare din aceste cărţi şi o veţi primi în format pdf de îndată ce viraţi suma respectivă în contulRO93RNCB0092058263020002 şi îmi cereţi cartea pele_i_nad_arin@yahoo.com. Puteţi comanda, de asemenea, două din cărţile de mai sus sau chiar trei, adică tot ce am publicat până acum :)
Dacă doriţi să contribuiţi cu o sumă mai mare de 75 RON, pe lângă aceste 3 cărţi veţi primi următoarea mea carte, cu autograf, de îndată ce va apărea (nu pot să promit o dată, pentru că încă n-am scris-o).
Pentru cei care nu doresc să transfere bani prin bancă se pot găsi alte modalităţi (mai ales dacă se află în Bucureşti). Din străinătate probabil că cel mai simplu e prin Western Union.
Adresa de e-mail este: le_i_nad_arin@yahoo.com
Contul meu este la Banca Comercială Română (BCR), cod IBAN:
RO93 RNCB0092058263020002
Vă mulţumesc mult,
Daniel D. Marin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu